1 / 3
 • Πως μπορώ να βοηθήσω;

  Είναι αρκετοί οι αδελφοί μας που γνωρίζοντας την προσπάθεια της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής στη φιλανθρωπία και την Ιεραποστολή στην Ελλάδα ,τη Μητρόπολη Κορυτσάς,τη Μαδαγασκάρη και την Ουγκάντα ευαισθητοποιούνται και θέλουν να βοηθήσουν .Πολλές φορές λοιπόν μάς απευθύνουν το ερώτημα :Πως μπορώ να βοηθήσω. Στο απλό αυτό ερώτημα ερχόμαστε να απαντήσουμε και εμείς απλά ,υποδεικνύοντας έτσι μικρούς πρακτικούς τρόπους με τους οποίους , θα μπορούσε κάποιος να βοηθήσει την υπόθεση της Ιεραποστολής και της φιλανθρωπίας.

 • Πως μπορώ να βοηθήσω;

  Αρχίζουμε λοιπόν: Φέρνοντας βιβλία Χριστιανικού ή και εθνικού περιεχομένου .Τα βιβλία αυτά τα μαζεύουμε και τα διαθέτουμε στην έκθεση «από καρδιάς» της Ιεράς Μονής Παναγίας Χρυσοπηγής έναντι μικρού ποσού για τις ανάγκες της Ιεραποστολής και της φιλανθρωπίας. Φέρνοντας μικρά διακοσμητικά,κορνίζες,πιάτα,ποτήρια,τα οποία διαθέτουμε όπου υπάρχει ανάγκη ή διαθέτουμε από την έκθεσή μας «από καρδιάς» Φέρνοντας καπάκια από πλαστικά μπουκάλια.Τα καπάκια αυτά τα ανακυκλώνουμε με σκοπό την ενίσχυση της Ιεραποστολής. Φέρνοντας μικρά κουτάκια από αλουμίνιο (από αναψυκτικά,όχι κονσέρβες) για την ανακύκλωση Φέρνοντας ηλεκτρικές συσκευές για ανακύκλωση ( σε συνενόηση με την Ιερά Μονή)

 • Πως μπορώ να βοηθήσω;

  Φέρνοντας έντυπα,περιοδικά η και βιβλία σε κακή κατάσταση για την ανακύκλωση.

  Τα πράγματα αυτά μαζεύουμε στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσοπηγής Πολυδενδρίου Αττικής Κάθε Κυριακή στις 10.15π.μ. μετά τη Θεία Λειτουργία. Κάθε Τετάρτη στις 6.30 μετά το πέρας της Ιεράς Παρακλήσεως Για τη βοήθειά σας ευχαριστούμε «από καρδιάς» πολύ.